Wat inspireert ons? Wat bieden we?

Zin in Groen

Centrum voor Gelovig en Groen Leven

 

Wat past bij mij? Er komen vaak zoveel mooie producten of interessante ervaringen op je af dat het moeilijk kiezen is. Hoe kun je leven zoals je wilt?

Stilte, bezinning en verbinding

“Op de eerste dag van de vakantie ging ik ‘s avonds aan het meer zitten. Ik zag het water voor me dat zachtjes kabbelde, er waren wat vogels en wuivende rietpluimen langs de kant. Alle drukte viel van me af. Een gevoel van dankbaarheid welde in me op.”

Misschien ken je zulke momenten waarop je gedachten stoppen en je even merkt hoe bijzonder het is dat je leeft. Je voelt je verbonden met alles en iedereen. 

Regelmatig stil worden helpt om je te realiseren wat echt belangrijk voor je is en hoe je wilt leven. Regelmatig bezig zijn in de natuur maakt je duidelijk dat je als mens een onderdeel bent van alles wat leeft op deze aarde.

Wat inspireert ons?

We voelen ons verbonden met mensen vóór ons die op zoek zijn gegaan naar een leven in balans of leven in verbinding met het hogere of met de Aanwezige, zoals gelovigen uit de brede christelijke traditie. Denk aan Franciscus die in harmonie met de natuur leefde. We voelen ons verbonden met allen die werken aan een duurzaam beheer van de aarde.

Bij Zin in Groen is ieder welkom die zijn of haar inspiratie wil komen delen.

Wat bieden wij?

Zin in Groen is een ontmoetingsplek met activiteiten op het snijvlak van spiritualiteit en duurzaamheid die je helpen om zelf een aandachtige en duurzame leefstijl te ontwikkelen. Onze tuin is een plek waar we concreet bezig kunnen gaan in de moestuin en kunnen proeven van wat de natuur ons geeft.

 

Informatie

Op deze website informeren wij je over onze activiteiten. Daarnaast bieden we ook individuele spirituele begeleiding aan. Kijk voor meer informatie en ons actuele aanbod op onze Facebookpagina Zin in Groen.

Email: info@ziningroenkrimpenerwaard.nl

 

  

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *