Tuinwerkdag zaterdag 7 april

9 april 2018

Wat een heerlijk Zin in Groen weekend! Genoten van 2 dagen buiten zijn. En wat is een tuin gezellig! Iedereen komt even aanwaaien ?????????

 

Eerste Zin in Groen Tuinwerkdag zaterdag 7 april

 

De Zin in Groen tuin gaat langzamerhand vorm krijgen nu de lente is aangebroken! We houden daarom op zaterdag 7 april een tuinwerkdag met vrijwilligers. We kunnen elke helpende hand gebruiken.

We gaan de kruidenspiraal verder aanleggen en de kruidenplantjes planten en de zaden zaaien. Verder gaan we gezamenlijk aan de slag met snoeien, zagen en wieden. Er kunnen bloempotten gevuld worden met aarde en plantjes. De kas met kweekpotjes kan geplaatst worden. De houtsnippers kunnen op de paden uitgereden worden en aan de slootzijde worden verspreid. Pallets kunnen gevuld worden met aardbeienplantjes. Kortom, er is genoeg te doen!

Houd je van tuinieren? En wil je de handen uit de mouwen steken voor onze gemeenschappelijke tuin en vind je het gezellig dat met elkaar te doen? Dan ben je van harte welkom om mee te helpen! We starten om 11.00 uur en voor een lunch en een drankje wordt gezorgd. Kan je maar een uurtje helpen, ook prima!

In ons tuinhuis hebben we tuingereedschap staan, maar als je zelf gereedschap hebt voor bovenstaande activiteiten, neem het vooral mee!

Je kunt je aanmelden via email: info@ziningroenkrimpenerwaard.nl of bellen met Jacqueline Snijders,      M 06 536 921 68.

Datum:           zaterdag 7 april 2018

Tijd:                 vanaf 11.00 uur

Locatie:           VTV De Amateur, Populierenlaan 227d, Fuchsia nr 12

Zin in Groen – Centrum voor Gelovig en Groen Leven organiseert 1x per maand op vrijdagochtend stiltewandelingen (eerstvolgende datum 13 april). Ook is er op 20 april een excursie & kookworkshop met wilde groenten bij Eendenkooi Bakkerswaal. Eten uit de pure natuur! Kijk voor verdere beschrijving op onze website www.ziningroenkrimpenerwaard.nl. Vanaf april tuinieren we wekelijks op vrijdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *