Over ons

Corinne Groenendijk, Jacqueline Snijders, Michaela Legerstee en Astrid Hofstra hebben elkaar gevonden in het zoeken naar een zinvolle/gelovige en groene leefstijl. Als kernteam creëren we Zin in groen als ontmoetingsplek voor ieder die met ons mee wil doen. Om ons heen staan vrijwilligers die actief betrokken zijn en meehelpen bij het organiseren van de diverse activiteiten en een aantal organisaties gespecialiseerd in o.a. leefstijlcoaching en biologisch tuinieren.

Corinne Groenendijk is theoloog/ predikant in Krimpen a/d IJssel, afgestudeerd geestelijk begeleider en begeleider van meditatiekringen. Zij begeleidt de cursus Soulfulness die in februari 2019 van start gaat.

Jacqueline Snijders begeleidt bezinningsreizen naar o.a. Taizé en Iona en is actief in het bedrijfsleven op het gebied van duurzaam ondernemen. Op vrijdag is zij in onze volkstuin aan de Populierenlaan te vinden om de tuin te onderhouden met wie wil.

Michaëla Legerstee is lid van Milieudefensie in Krimpen a/d IJssel en heeft als leus “zorg voor de aarde is duurzaam doen”. Zij is creatief met het werken met en hergebruiken van natuurlijke materialen. Michaëla begeleidt de crea workshops op dinsdagochtend (1x per 2 weken).

Astrid Hofstra is lid van de Knotgroep in de Krimpenerwaard en actief bij de Vrienden van het Zwaneneiland, waar zij vaak op zaterdagochtend meehelpt om dit mooie stukje natuur te onderhouden. Astrid is verpleegkundige en heeft een opleiding Healing Touch gevolgd, voor complementaire zorg, waarbij het holistisch welzijn van de mens centraal staat. Astrid zal in juni Healing Touch aanbieden voor Zin in Groen.

Van links naar rechts: Corinne Groenendijk, Astrid Hofstra, Michaëla Legerstee en Jacqueline Snijders